Geen bedrijf of situatie is hetzelfde, vandaar dat wij bij Evolvers vorm hebben gegeven aan adaptief vermogen. Dit doen wij zonder het onderscheidend vermogen van uw bedrijf te ondermijnen.

Succesvolle bedrijfsvoering heeft een aantal uitgangspunten die wij als rode draad in onze methodiek hebben opgenomen. Samen gaan wij na welke onderdelen van uw bedrijfsvoering verbeterd kunnen worden, en welke succesvol blijken. Na dat deze onderdelen zijn vastgesteld zorgen wij voor de cohesie van het geheel. 

In onze benadering is het glas dus half vol, wordt er niets afgebroken maar opgebouwd dan wel uitgebouwd.

Verandering moet intrinsiek gevoeld worden voordat het effect heeft. Indien dit niet het geval is heeft de optimalisatie-slag geen zin.

Met ons spice-model kunnen wij u helpen om bezig te blijven met die dingen waar u waarde mee creëert. Anders gezegd, focus te houden.

Voor verdieping maken wij gebruik van ons cookbook. Hiermee inventariseren wij uw behoefte en voorkeuren.

Na het vaststellen volgt het maken van een plan van aanpak, die doen wij op basis van het spice rack. Een modulaire aanpak gebaseerd op uw voorkeuren, werkwijze en best practices. Eén methodiek introduceren om alle problemen op te lossen werkt over het algemeen niet goed, hiervoor zijn er te veel dimensies binneneen bedrijfsvoering. Een mix van diverse methodieken die op uw organisatie van toepassing zijn biedt wel oplossing. Vandaar dat wij per onderdeel nagaan welke methode het beste effect heeft. Dit, samen met de rode draad adaptiviteit, zorgt voor het resultaat waar u naar op zoek bent

Bel gelijk voor een afspraak!

Wij staan u graag te woord op 085-0603501